header nineli8 

ellinika_proionta2.png

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τους όρους χρήσης, πριν χρησιμοποιήσετε την παρούσα ιστοσελίδα

Η χρήση του δικτυακού τόπο www.nineli.gr  προϋποθέτει την πλήρη και ανεπιφύλακτη αποδοχή των παρόντων όρων χρήσης και της πολιτικής προστασίας προσωπικών δεδομένων από το χρήστη και συνιστά απόδειξη της αποδοχής των όρων αυτών από τον χρήστη του δικτυακού τόπου. Αν δεν συμφωνείτε, παρακαλούμε μην χρησιμοποιήσετε την παρούσα ιστοσελίδα.

 

1. Ορισμοί Στους ακόλουθους όρους: Ο όρος «Προϊόντα» αναφέρεται στα προϊόντα που εμπορεύεται η εταιρεία Νινέλη. Ο όρος «Νινέλη» αναφέρεται στην εταιρία με την επωνυμία «Β. ΚΟΡΩΝΑΚΗΣ – Ε. ΚΩΣΤΑ Ο.Ε. ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΖΥΜΗΣ», με έδρα στην Αργυρούπολη Αττικής, Γράμμου 27, Τ.Κ. 16451.


2. Δικαιώματα Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Σήμα - Περιορισμένη άδεια
2.1. Το περιεχόμενο της παρούσας ιστοσελίδας αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της www.nineli.gr  και υπόκειται στο νόμο περί προστασίας της πνευματικής ιδιοκτησίας (Ν. 2121/1993). Απαγορεύεται η αντιγραφή, δημοσίευση, αναπαραγωγή των πληροφοριών που περιλαμβάνονται στην παρούσα ιστοσελίδα από οποιονδήποτε και με οποιοδήποτε μέσο χωρίς την έγγραφη άδεια της ιδιοκτήτριας εταιρίας. 2.2. Ο χρήστης είναι υπεύθυνος για κάθε χρήση (κάτω από οποιοδήποτε όνομα το οποίο αναγράφεται στην οθόνη και οποιουσδήποτε κωδικούς "password") και πρέπει πάντοτε να συμμορφώνεται με τις αναφορές του παρόντος κειμένου. Ο χρήστης θα είναι υπεύθυνος για την προστασία του απορρήτου των διαφόρων κωδικών "passwords" που μπορεί να χρησιμοποιεί, όταν αυτοί υπάρχουν. 2.3. Η www.nineli.gr  υπό τους όρους και τις προϋποθέσεις που τίθενται στο παρόν και όλους τους εφαρμοστέους νόμους και κανονισμούς, σας χορηγεί ένα μη αποκλειστικό, αμεταβίβαστο, προσωπικό, περιορισμένο δικαίωμα πρόσβασης, χρήσης και παρουσίασης αυτής της ιστοσελίδας και των περιεχομένων στοιχείων της. Αυτή η άδεια δεν αποτελεί μεταβίβαση τίτλου στην ιστοσελίδα και στα στοιχεία της και υπόκειται στους ακόλουθους περιορισμούς: (α) πρέπει να διατηρείτε σε όλα τα αντίγραφα της ιστοσελίδας και των στοιχείων της, όλες τις επισημειώσεις που αφορούν πνευματικά δικαιώματα και άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα και (β) δεν μπορείτε να τροποποιήσετε την ιστοσελίδα και τα στοιχεία της με κανένα τρόπο ή να αναπαράγετε ή να παρουσιάσετε δημοσίως, ή να διανείμετε ή με άλλο τρόπο να χρησιμοποιήσετε την ιστοσελίδα και τα στοιχεία της για οποιοδήποτε δημόσιο ή εμπορικό σκοπό, εκτός εάν άλλως επιτρέπεται με το παρόν.


3. Παραγγελίες 3.1. Μπορείτε να κάνετε παραγγελίες για Προϊόντα με τους εξής τρόπους: (α) μέσω τηλεφώνου στον αριθμό 2109936417 από Δευτέρα έως Παρασκευή: 10:00 – 19:00 και Σάββατο: 10:00 – 14:00. (β) μέσω Internet και ειδικότερα μέσω του website www.nineli.gr . (γ) μέσω e-mail στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με τον τίτλο του Προϊόντος που επιθυμείτε να αγοράσετε, μαζί με τα στοιχεία σας και οποιαδήποτε σχόλιό σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για την διεκπεραίωση της παραγγελίας σας.(δ) σε κατάστημα Νινέλη, ήτοι: Γράμμου 27 Αργυρούπολη 16451, και Νικηφορίδη 11-13 Παγκράτι 16231.  
3.2.  Όσον αφορά στις παραγγελίες που γίνονται εκτός των καταστημάτων λιανικής πώλησης , κάθε παραγγελία πρέπει να δίδεται κατ’ ελάχιστη παραγγελία αξίας 50 ευρώ, και μπορεί να περιλαμβάνει οποιονδήποτε συνδυασμό προϊόντων. 3.3. Όλες οι παραγγελίες υπόκεινται στον περιορισμό διαθεσιμότητας των αποθεμάτων. Θα γίνεται ενημέρωση το συντομότερο δυνατόν για έλλειψη διαθεσιμότητας. Σε περίπτωση που κάποιο προϊόν δεν είναι διαθέσιμο για παράδοση θα γίνεται ενημέρωση πριν την αποστολή της παραγγελίας.
3.4. Η εταιρία διατηρεί το δικαίωμα να απορρίψει παραγγελίες καθ’ ολοκληρία ή μέρος αυτών ή να ζητήσει εκ των προτέρων καταβολή του τιμήματος, σε περίπτωση που διαπιστωθεί χαμηλή πιστοληπτική ικανότητα του υποψήφιου αγοραστή. 


4. Πληρωμή  Η πληρωμή των Προϊόντων που αποστέλλονται εκτός καταστημάτων Νινέλη, γίνεται με αντικαταβολή. Καταβάλετε το ποσό στον οδηγό που θα σας παραδώσει τα Προϊόντα. Δεν υπάρχουν επιπλέων οικονομικές επιβαρύνσεις για την αποστολή των Προϊόντων αλλά υπάρχει ελάχιστο κόστος παραγγελίας που ανέρχεται στα 50 ευρώ.


5. Παράδοση και παραλαβή 5.1. Η αποστολή των Προϊόντων γίνεται μόνο σε διευθύνσεις εντός Αττικής που οριοθετούνται από τον χάρτη link.  5.2. Η εταιρία καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να παρέχει τα Προϊόντα στη διεύθυνση, την οποία αναφέρετε στην παραγγελία σας, εντός τριών (3) εργάσιμων ημερών από τη στιγμή που θα καταχωρηθεί η παραγγελία.  Θα ενημερώνεστε εγκαίρως σε περίπτωση που για ειδικό λόγο ή λόγω ανωτέρας βίας δεν καταστεί εφικτό να τηρηθεί η παραπάνω επιθυμητή προθεσμία. 5.3. Εάν επιθυμείτε να πραγματοποιηθεί η παροχή Προϊόντων με τρόπο διαφορετικό από αυτόν που προβλέπει η εταιρία, θα πρέπει να προβείτε σε σχετική συνεννόηση με την εταιρία και, εφόσον εγκριθεί, να αναλάβετε τυχόν σχετικό κόστος. 5.4. H κυριότητα των Προϊόντων και ο κίνδυνος που τα αφορά μεταβιβάζεται σε εσάς από τη στιγμή της παράδοσής τους σε εσάς. 5.5 Η εταιρεία Νινέλη  διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί τους όρους, τους τρόπους και το κόστος της αποστολής χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση.


6. Επιστροφές προϊόντων  Επιστροφές των Προϊόντων δεν γίνονται.


7. Τιμές Προϊόντων και Τρόποι Πληρωμής 7.1. Η εταιρία μπορεί να αλλάξει την τιμή των Προϊόντων ειδοποιώντας τους καταναλωτές με τον προσφορότερο τρόπο.
7.2. Θα καταβάλλετε την τρέχουσα τιμή Προϊόντων, η οποία ισχύει κατά την στιγμή της παραγγελίας. 7.3. 0ι τιμές περιλαμβάνουν το Φ.Π.Α.. 7.4. Όλα τα προϊόντα είναι χειροποίητα και ενδέχεται οι ποσότητες που αναγράφονται ανά συσκευασία  να μην είναι ακριβής. 7.5. Για τη μεταφορά των Προϊόντων δεν υπάρχει προστιθέμενη χρέωση αλλά υπάρχει ελάχιστο κόστος παραγγελίας που ανέρχεται στα 50 ευρώ.


8. Μεταβολές  Η www.nineli.gr διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει, τροποποιήσει, προσθέσει, διαγράψει σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή τους όρους και τις συνθήκες με βάση τις οποίες οι χρήστες μπορούν να έχουν πρόσβαση στο χώρο της. Η www.nineli.gr θα δημοσιεύει τις νέες οδηγίες (οι οποίες θα ισχύσουν άμεσα) με όποιο μέσο κρίνει αυτή ικανό (π.χ. Internet, e-mail κ.λπ.). Όποια χρήση του www.nineli.gr  από τους χρήστες μετά από αυτή τη δημοσίευση θα θεωρείται ότι υπόκειται στους νέους όρους χρήσης.


9.  Προστασία Προσωπικών Δεδομένων  9.1. Η εταιρία Νινέλη δε διαβιβάζει τα προσωπικά σας δεδομένα και σέβεται και τηρεί απόλυτα την σχετική Νομοθεσία για την Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων. Όλες οι πληροφορίες που διαβιβάζονται από τον χρηστή /μέλος στη Νινέλη είναι εμπιστευτικές και η  χρήση τους γίνεται μόνο στο μέτρο που αυτό κρίνεται αναγκαίο στο πλαίσιο των παρεχόμενων υπηρεσιών.  9.2. Σχετικά με τα προσωπικά δεδομένα των Πελατών χρησιμοποιούνται, βάσει του ν.2472/97, αποκλειστικά και μόνο για την εκτέλεση των παραγγελιών και έκδοση απόδειξη των παραγγελιών τους καθώς και την παροχή εξατομικευμένων υπηρεσιών και την εξαγωγή στατιστικών στοιχείων. Τα δεδομένα αυτά δεν διαβιβάζονται σε τρίτους σε καμία των περιπτώσεων.  9.3. Ο Πελάτης δίνει με την παρούσα τη συναίνεσή του για την αποθήκευση και επεξεργασία των προσωπικών του δεδομένων από τη Νινέλη για τους σκοπούς εκτέλεσης και απόδειξης των παραγγελιών του, την παροχή προσωποποιημένων υπηρεσιών , την αποστολή email και την εξαγωγή στατιστικών στοιχείων .  9.4. Ο Πελάτης έχει δικαίωμα να έχει πρόσβαση σε κάθε στοιχείο που μας έχει δώσει (δικαίωμα πρόσβασης αρ. 12 ν. 2472/97) και να προβάλλει οποτεδήποτε αντιρρήσεις για την επεξεργασία των δεδομένων που τον αφορούν (δικαίωμα αντίρρησης αρ. 13 ν. 2472/97).


10. Αποποίηση ευθύνης 10.1 Η www.nineli.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για χρήση του δικτυακού τόπου από ανηλίκους, για την επίβλεψη των οποίων είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι οι νόμιμοι κηδεμόνες τους. 10.2 Η www.nineli.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των συνδεδεμένων ιστοσελίδων στο δικτυακό τόπο www.nineli.gr Η χρήση τους γίνεται με προσωπική ευθύνη του χρήστη. 10.3. Η www.nineli.gr προσπαθεί να εξασφαλίσει ότι οι πληροφορίες που περιέχονται στην παρούσα ιστοσελίδα είναι πάντοτε ακριβείς και επίκαιρες. Οι πληροφορίες αυτές παρέχονται βάσει της καλόπιστης πεποίθησης της www.nineli.gr ότι είναι ακριβείς και δεν παρέχονται βάσει ρητής ή σιωπηρής δέσμευσης για την ακρίβειά τους.


11. Αρμοδιότητα Για κάθε διαφορά που μπορεί να προκύψει από την ερμηνεία, την εμφάνιση και τη χρήση εν γένει αυτής της ιστοσελίδας, αρμόδια αποκλειστικά είναι τα δικαστήρια των Αθηνών.