header nineli8 

ellinika_proionta2.png

 

 

Οδηγίες χρήσης:
Ξεπαγώνουμε για 1 ώρα περίπου σε θερμοκρασία δωματίου.

 

Συστατικά:

Αλεύρι, αλάτι και νερό.

 

Συντήρηση:
Το προϊόν διατηρείται στην κατάψυξη -18 ° C μέχρι την ημερομηνία λήξης που αναγράφεται στη συσκευασία.

Φύλλο κανταΐφι

 

Φύλλο κανταΐφι

 

Τιμή συσκευασίας:  €3,40
 

Φύλλο κανταΐφι

 Η συσκευασία έχει βάρος περίπου 500 gr. (+€3,40)

 

 

 

 

 

 

Καλάθι
Άδειασμα